avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coliziune cu aparatul de aer conditionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coliziune cu aparatul de aer conditionat

Buna ziua! Am avut astazi un incident mai neplacut. Am dat coltul unei cladiri si fiind preocupata sa nu-mi rup picioarele pe pavajul deteriorat, ma uitam in jos ... si dupa 2-3 pasi am dat cu capul in aparatul de aer conditionat montat pe peretele exterior al caldirii. Necazul e ca am dat destul de tare. Am doua taieturi de cca. 5cm si ma si doare destul de tare. Furioasa de cele intamplate, am intrat in caldire si m-am adresat presedintelui asociatiei ce-si are sediul aici. Cum a vazut servetelul plin de sange, a stiut despre ce e vorba (de unde am tras concluzia ca sunt prima careia i s-a intamplat) dar mai mult de atat nu l-a impresionat. A tras doar din umeri. Este vorba de o asociatie destinata ajutorului pensionarilor. Dar ma intreb cum ii ajuta, ca daca patea tatal meu ce am patit eu, cred ca ramanea acolo lat. Iar pe stimabilii domni pare sa nu-i deranjeze. Mai ales ca le-am mai sesizat odata problema acum cca. 1 an, cand doar era sa ma accidentez. Ghinion ca trec rar pe acolo si nu am tinut minte sa ma feresc. Intrebarea mea este daca pot da in judecata repectiva institutie pentru periclitarea sanatatii? Cunoasteti cumva situatii similare? Precedente? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Avantajele montarii centralei de apartament alina_25 alina_25 Am o cunostiinta de si-a montat asa ceva s as dorii sa prezint cam ce sa intamplat in urma acestei hotarari cel putin acestei persoane: Decoi ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)
Apa calda furnizata in bloc sub parametrii normali de temperatura si presiune von_wonderland von_wonderland Buna ziua! Apelez la experienta celor care se ocupa de partea tehnica in asociatii, pentru a ma ajuta sa gasesc o solutie la problema temperaturii apei calde ... (vezi toată discuția)