avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achiziționarea de echipamente
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achiziționarea de echipamente

Bună ziua
Va rog să mă lămuriți cu următorul aspect: pentru un pfa din domeniul IT la real, cum incadrez achiziționarea unor echipamente ca de exemplu, placă de bază, cablu extensie, adaptor , usb etc la preturi mici, în jur de 100 lei ( acestea au fost deductibile fiscal la momentul cumpărării ).Ma refer dacă trebuie înregistrate în registrul inventar sau in altă parte si cum pot fi scoase din contabilitate? Multumesc

Alte discuții în legătură

Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta fiscala pfa Eugenia Dana Funie Eugenia Dana Funie De unde se poate achizitiona Registru de evidenta fiscala necesar pt. PFA incepand cu 2015? S-a publicat modelul sau inca mai trebuie sa asteptam. Acesta va ... (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)