avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... initiere proces
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

initiere proces

Solicit la modul general ce sanse si cat costa initierea unui proces cu RATB ,cerand despagubiri morale si materiale ,deoarece mi sa intocmit PV de contraventie de calatorie fara bilet ,intrucat nu sa putut citi cardul de abonament ce prezenta defectiuni la cip.Dupa ce sa solicitat istoricul cardului ,sa constat ca era valabil,avind cont pe ziua respective cand sa constate contraventia ,fiind nevoit sa cer in instanta anularea procesului-verbal.Tinand cont de timpul pierdut,de atitudinea jignitoare si abuziva a controlorilor RATB care trebuiau sa solicite prin dispecerat daca cardu este valid,cred ca imi rezerv dreptul de dare in judecata a companiei de transport local.Va multumesc si raman dator daca miati face o estimare cat ma costa un asemenea process si ce sanse de castig sunt…
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 00:06, 9 Decembrie 2009
Sfatul meu este sa renuntati la idee deoarece daunele suferite de dvs sunt greu de cuantificat si , de obicei , instantele sunt reticente in a le acorda! Imaginati-va ca sunt oameni care au facut nevinovati inchisoare si , pentru perioada cat au fost arestati, au obtinut daune de cateva mii de euro. Nu cred ca se merita timpul pierdut , nervii si stresul pentru a face o astfel de actiune!
Asta este parerea mea sincera si total impartiala!:)
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb iceee iceee Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu lamurirea unui conflict cu Ratb. M-am urcat intr-un mijloc de transport al ratb si nu am validat cardul. O echipa ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb luata degeaba. cum sa procedez? DragosHF DragosHF Am si eu o problema destul de serioasa si trista cu RATB-ul, nu stiu cum sa adaug ceva, chiar acum am sosit acasa si am cautat pe net, astfel incat, cu scuzele ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb ContSters51645 ContSters51645 Buna ziua. Astazi am fost gasit de controlori fara abonament, pur si simplu l-am uitat acasa... Am primit amenda 50 ron.. Cum pot sa o anulez? Am inteles sa ... (vezi toată discuția)