Buna
Va rog sa m-a ajutati cu un sfat ,
Fetita mea este in cl.-VI -a, are probleme cu 2 profesoare , mai exact dna de Mate si dna de Bio ,este al doilea an de cand o tin doar in note 3 si 4 , chiar si fara sa o asculte , chiar si in anumite zile cand pe motive de sanatate a lipsit motivata de la ore !!!
Este jignita , ridicata in picioare in fata clasei facuta de ras etc deoarece de mai multe ori am incercat eu ca mama sa discut cu doamnele profesoare ptr ca sa zicem se poate intampla sa iei note si mai bune si mai proaste etc!! Dar este absolut imposibil ca in 2 ani sa fii macar 1 data pregatit si sa iei un 7 macar !!!!Desi fiica mea merge pregatita la zi cu lectiile ascultata de mine!! La toate materiile are note foarte bune !!Mentionez doar la aceste 2 materii nu i se ofera dreptul de a zice ce a invatat etc !!Fiica mea de aprox.2 ani are probleme emotionale si se inchide in ea plange !!Spune ca nu este corect ceea ce i se intampla !!Am incercat sa discut cu diriginta numai promisiuni ca se va rezolva etc am discutat cu directorul la fel aberatii !!!Ce am de facut ??? Nu stiu ce sa mai zic !!Este un abuz emotional si nedreptire , discriminare , ura personala etc
Puteti sesiza directia scolii/ consiliul de administratie al scolii si Inspectoratul scolar judetean in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Daca nu primiti raspuns scris de la ISJ in 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii dvs., cu masurile luate puteti deschide actiune in instanta de contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004.
Profa de mate
Mikisoara
Am i fiica elevă în clasa a 7 .Un copil bun bine educat si cu multe probleme se sanatate peste care a trecut acum mulțumim lui dumnezeu .profesoara se mate ... (vezi toată discuția)