avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1723 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Divort casatorie in strainatate.
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Divort casatorie in strainatate.

Buna ziua.m_am casatorit in spania,dar acum ma aflu singura in romania cu copilul nostru si am decis sa divortez.sotul meu a ramas in spania.este de origine marrocan.eu pot solicita divortul din romania,sau trebuie sa-l solicit in tara in care m_am casstorit??nu avem bunuri in comun,doar copilul si se poate ca el sa nu fie de acord.este posibil ??dc da,unde ar trebui sa fac primul pas???multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:27, 9 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Transcrieti actul de casatorie in Romania si apoi adresati-va Judecatoriei sect 5 Bucuresti.
Da, se poate solicita desfacerea casatoriei la Judecatoria Sectorului 5, cu atat mai mult cu cat si domiciliul minorului este in tara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in spania mitica tufenaru mitica tufenaru cum si unde se poate divorta in Spania daca sunt casatorit in romania .divortul este de comun acord,cu copii de 22 si 23 de ani fara bunuri materiale impreuna ... (vezi toată discuția)
Divort mdaria mdaria Buna ziua, Ma numesc Daria si as vrea unele informatii privind divortul. M-am casatorit in Spania cu un cetatea roman in octombrie 2004.am stat impreuna pana ... (vezi toată discuția)
Cum pot divorta de un catatean german ? Conquero Conquero Buna , In 2008 m-am casatorit cu un cetatean german , in Germania. Avem impreuna o fetita , nascuta in 2006 in tara . Copilul poarta numele meu de \" ... (vezi toată discuția)