avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate, dovada vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate, dovada vechime

Buna ziua.am lucrat in spania timp de 7ani.vreau sa plec de aici,nu stiu daca in romania sau in alta tara.inainte sa plec trebuie sa scot ceva certificat sau o "hartie care sa demostreze anii lucrati aici,sau acesti ani or sa figureze direct in romania??multumescspuneti_mi dc este necesar odata cu plecarea mea definitiva din spania,sa scot vvreun act necesar oriunde in romania sau alta tara.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Copil din afara casniciei nascut in strainatate adelangelo adelangelo Locuiesc in spania si de 9 ani nu mai traiesc alaturi de sotul meu.in acesti ani am nascut un copil dar cu alt barbat,el fiid tot roman.in timp ce eram gravida ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru copil la iesirea din alta tara sebas05 sebas05 Buna ziua, Noi locuim in Spania si copilul nostru de 9 ani va pleca in vacanta in Romania cu bunica lui.El are pasaport individual .Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Cu 16 ani (domiciliu spaniol, am nie spaniol si buletin) pot sa ies din romania fără parinti sau fara însotitor cu procura de la parinti? Darius Farkas Darius Farkas Ok, am 16 ani, nascut si cu domiciliu in Spania (Valencia), am venit sa imi fac primul buletin (cam tarziu) cu matusa mea si bunica mea, mama mea nu a putut sa ... (vezi toată discuția)