avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie C.A.P
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie C.A.P

Va rog să mă ajutați.Mama mea are 13 ani și 4 luni lucrați la stat,apoi 13 ani și 6 luni la C.A.P. și are o pensie de 704 .Este corect?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:32, 10 Februarie 2020
cereti calcularea pensiei pe forumul ,,la pensie.ro,,;
din 2019 pensiile de CAP s-au adus la valoarea de 704 ron;banuiesc ca pana atunci pensia era de 400 si un pic ron?
Eu cred ca este si trebuie sa fie corect.
Deasemenea cred ca pensia este cu ceva mai mica decar 704 lei.
Postati punctajul mediu anual de pe cupon(decizie) cu toate cifrele de dupa virgula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate sotia decedatului sa ia pensie de urmas dupa sot? liveomars liveomars Sotia decedatului este pensionata gradul 3-cu drept de munca, dar nu poate beneficia de pensia de urmas- a sotului, deoarece pesnia sotiei nu este mai mica ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pensie danielarusu danielarusu Buna ziua M-am pensionat cu o pensie anticipata partiala, avand termenul limita pentru pensie normala de varsta, peste 3 ani. As dori sa stiu daca , cu noua ... (vezi toată discuția)
decizia de pensie. socrul meu a primit decizia de pensie la drept. pe decizia scrie ... Badoi nusa Badoi nusa Socrul meu a primit decizia de pensie la drept. Pe decizia scrie total drepturi de 880 lei .atât o sa primească cu 45 ani vechime? Apoi scrie ca plata ... (vezi toată discuția)