avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Gard
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Gard

Buna
Am un apartament la parter și o grădina de 84 mp cu dreptul de folosință exclusiva asupra suprafeței in favoarea mea. Doresc sa construiesc un gard între mine și Vecinul de la parter dar primăria nu ne da voie . Pe certificatul de la urbanism scrie ca sa atins punctul maxim de indici și ca grădina ar fi comuna a tuturor dar pe contract scrie altecava . Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 07:10, 12 Februarie 2020
Buna ziua,
Cand este incheiat contractul si pe ce perioada?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Cand este incheiat contractul si pe ce perioada?

Am semnat contractul de vânzare cumpărare in Octombrie 2019
In contract este specificat ca părțile comune sunt holurile și casa scării de la toate nivelurile ,zidurile despărțitoare și instalațiile comune
Buna ziua,
Eu v-am intrebat de contractul pentru gradina de care vorbiti!
Daca nu aveti contract pentru graina atunci cum sa o ingraditi?
Este proprietatea UAT-ului!
Nu mai pot fi alte autorizate alte construcții pe terenurile rezultate din terenul inițial înscris in CF deoarece au fost atinși indicii maximi, nu se respecta retragerile fata de limitele de proprietate. Terenul pe care s-au edificat construcțiile este proprietate comuna .

Așa scrie in certificatul de urbanism
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Roxi1234V, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosinta asupra unui teren prin cumpararea unui apartament intr-o vila cu mai multi locatari Cristina Gabriela Craciun Cristina Gabriela Craciun As dori sa cumpar un apartament intr- o cladire cu un etaj si mansarda, in Navodari, unde exista 6 apartamente, 2 pe fiecare nivel. Desi mi s-a spus ca este ... (vezi toată discuția)
Atribuire, superficie, uzucapiune, concesionare teren pt. garaj legal construit GhiVal GhiVal Am construit in 1995 (cu autorizatie) un garaj, pe terenul proprietatea Statului Roman. Garajul a fost dat in folosinta definitiva in 1998 si inscris in ... (vezi toată discuția)
Istoric curte comuna mitria mitria Cum se poate verifica istoricul unei curti comune? Mentionez ca aceasta curte pare sa fie partial atat in proprietate cat si in indiviziune. Mai explicit; ... (vezi toată discuția)