avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Bună seara lucrez la o firma de paza de 16 ani și în afară de șeful meu la controale sunt supus și de către un polițist care se ocupa de toate firmele de paza din orașul meu.în seara de 28.01 am fost de servici de noapte am mers la munca și apoi am fost invitat de către un prieten de al meu la un suc intr-un bar ...Unde am și mers și am servit 2 sucuri și o cafea,intre prietenul meu și o alta persoana din bar s-a produs o altercație apoi am despărțit părțile și am plecat eu la munca și amicul meu acasa.la o zi am fost chemat la secție pt a da declarație despre ce s-a intamplat acolo ceea ce am și făcut spunând totul cum s-a intamplat. Dupa zece zile după declarație am fost invitat de acest polițist pt a fi amendat dîn motiv ca am consumat bauturi alcoolice (scotandu-mi ochii cu o fotografie în care am sticla la gura el spunând ca este bere Heineken și eu spunând ca este suc mountain dew) susținând sus și tare ca eu nu am consumat bauturi alcoolice și el răspunzând ca nu îl interesează. Fapt care l-am mentionat la obervatiile din procesul verbal unde am fost sanctinat cu amenda contraventionala in valoare de 100lei Astazi am fost contactat de către șeful meu zonal și mi-a spus ca sunt dat afară . Filmarea de la barul respectiv se găsesc la polițistul care cercetează cazul altercației dintre prietenul meu și cealaltă persoana .întrebarea mea este ce pot face în aceasta situație? Țin sa specific ca acest polițist Da amenzi paznicilor fără sa aibă dovezi și fără motive neexistente!eu consider ca face abuz în serviciu! Ma persecuta de 16 ani de zile și acum m-a dat afara pe motiv ca am indraznit sa ridic capul sa spun ca nu este adevarat ce spune el vreau sa depun o contestație la amenda..Va rog ajutati-mă orice sfat este bine primit! !!

Alte discuții în legătură

Consecinte pentru furt Stefanx Stefanx Buna ziua , intr-o seara am fost cu niste prietenii la o bauta intr-un bar si am baut pana in jurul orei 23.30 ceva de genu tin sa mentionez ca am baut foarte ... (vezi toată discuția)
Injuraturi in public, amenda.. este posibil ? Zogorean Zogorean Buna, As avea o intrebare... Oare este posibil asa ceva? In una din zilele trecute am consumat bauturi alcoolice intr-un bar de cartier.. barmana de acolo ... (vezi toată discuția)
Agresiune a unui politist asupra unui civil simion_adrian simion_adrian Am fost agresat in ziua de 3.04.2011 de seful Politiei din comuna Muntezi Buzau, Judetul Ialomita. Am fost urmarit pana am iesit din discoteca si la ... (vezi toată discuția)