avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Instiintare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Instiintare executare

Pot fi executat silit pentru un card de credit neachitat din Mai 2010 ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:47, 11 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti. Ca sa nu fiti, daca a inceput executarea sau cand si daca veti fi, contestati imediat executarea in instanta si invocati implinirea termenului de prescriptie.
Da. Dar puteti invoca prescriptia prin intermediul contestatiei la executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi vândută în 2016 o creanță din 2008, pentru care există hotărâre de executare din 2010? danipir danipir buna ziua daca a existat in 2010 o hotarare de executare silita pentru un credit contractat in 2008 si neachitat la zi, iar in 2016 banca vinde dosarul ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantei de catre firme de recuperare rogosz_radu rogosz_radu am avut un card de credit de la una din multele societati de creditare care activau in Romania acum cativa ani buni am folosit acest card pentru a cumpara trei ... (vezi toată discuția)
Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)