avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

As vrea sa stiu si eu daca este posibil sa am salariul de 2640 lei pe carte iar venitul brut pe fluturas sa fie de 1971 lei vreau sa va anunt ca am fost in concediu medical(85%) toata luna ianuarie si am luat salariu net de 1478 lei si mi se pare prea putin !!!pana in august am avut indemnizatie 2600 lei rezultata de la 1900 lei la locul de munca diferenta fiind drepturi de autor la alta firma iar din septembrie am semnat salariul de 2640 dar nu am fost deloc la munca ramanand in medical fiind gravida in 6 luni si de atunci am luat mereu suma de 1478 lei ceea ce mi se pare putin avand salariul de 2640 iar ultimele 6 luni de asta avand indemnizatia 2600 lei sau mi se calculeaza la ce salariu aveam la locul de munca inainte adica 1900 lei brut

Alte discuții în legătură

Prenatal si postnatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna ziua. Imi puteti explica, va rog, cum se calculeaza prenatalul si postnatalul ? Pe CM scrie 85%, insa mi s a calculat la 75% ( cu salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Cât salariu trebuia sa iau pe februarie ? Rapița Rapița Va rog sa-mi Spune-ți cât salariu trebuia sa iau pe luna Februarie ,in ultimele 12 luni am luat 1350 in mâna si in cartea de munca am 1500 ,precizez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Salariu in prenatal boianjicov boianjicov Buna ziua,lucrez la o firma ca secretara, din 21februarie am intrat in prenatal, banii ii primim in doua ture, 1200 lei am salariul brut, am primit avansul si ... (vezi toată discuția)