Sotul meu a fost extradat in Sua anul acesta in urma unui mandat de extradare din 2015,momentan nu a fost audiat si nici judecat,nu i s.a calculat nici un prejudiciu si nici nu m.ai aveau interesez asupra lui,am inteles ca s.a respectat art 17 din legea 111 privind regula specialitatii,el se afla sub supraveghere in Romania pt o alta fapta,ce pasi sunt necesari pt aducerea lui in tara cat mai repede?
Eventual sa fie judecat in lipsa in America.Va multumesc!
In primul.rand, este necesar ca avocatul sa studieze dosarul.Este mai complicat decât pare.
SUA nu accepta judecarea in lipsa decat in caz de infracțiuni minore si daca a cerut extrădarea ar trebui sa luati legatura cu avocatul care se ocupa de caz acolo.
Este bine sa aveti avocat in Romania pentru facilitarea aflării a ceea ce va intereseaza in raport cu situatia judiciara din SUA si pentru a putea intelege situatia juridica.
Va multumesc pt raspuns,am fost contactata de agentul care s.a ocupat de el si au vrut sa.l cerceteze in libertate dar pt ca nu are domiciliu in America sta intr.un de centru de emigranti.