avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum aduci inapoi o persoana extradata in America
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum aduci inapoi o persoana extradata in America

Sotul meu a fost extradat in Sua anul acesta in urma unui mandat de extradare din 2015,momentan nu a fost audiat si nici judecat,nu i s.a calculat nici un prejudiciu si nici nu m.ai aveau interesez asupra lui,am inteles ca s.a respectat art 17 din legea 111 privind regula specialitatii,el se afla sub supraveghere in Romania pt o alta fapta,ce pasi sunt necesari pt aducerea lui in tara cat mai repede?
Eventual sa fie judecat in lipsa in America.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:27, 11 Februarie 2020
In primul.rand, este necesar ca avocatul sa studieze dosarul.Este mai complicat decât pare.
SUA nu accepta judecarea in lipsa decat in caz de infracțiuni minore si daca a cerut extrădarea ar trebui sa luati legatura cu avocatul care se ocupa de caz acolo.
Este bine sa aveti avocat in Romania pentru facilitarea aflării a ceea ce va intereseaza in raport cu situatia judiciara din SUA si pentru a putea intelege situatia juridica.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc pt raspuns,am fost contactata de agentul care s.a ocupat de el si au vrut sa.l cerceteze in libertate dar pt ca nu are domiciliu in America sta intr.un de centru de emigranti.
Este in regula asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,daca o persoana care a fost extradata si condamnata ... Alina123456 Alina123456 Buna ziua,daca o persoana care a fost extradata si condamnata in SUA, care are o condamnare cu suspendare si in Romania( doua fapte diferite facute in perioade ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)
Am venit din spania în românia cu copilul minor, dar am fost dată în judecată de tatăl ei acolo și acum sunt obligată să-l duc înapoi. ce ni se poate întâmpla dacă nu fac asta? Elche Elche Sunt femeie romanca si in urma convietuirii timp de 8 ani cu un cetatean spaniol a rezultat o fetita care acum are 6 ani.Momentan se afla in Romania de fapt de ... (vezi toată discuția)