avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Reverificare impozite, ulterior controlului de fond
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Reverificare impozite, ulterior controlului de fond

Buna seara,
Așa cum anunța avizul fiscal, se verifica impozitul pe veniturile din alte surse începând cu perioada 01.01.2016 - 2019.
Mai exact, se verifica reținerea la sursa a impozitelor pe venit aplicate prin borderourile de achiziție de la persoanele fizice.
Având in vedere ca ultimul control de fond s-a efectuat in luna mai 2018, este legală sau abuziva aceasta reverificare pentru perioada anterioară ultimului control de fond?

Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
EcogreenMetal, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare mj. fix de la persoana fizica giuglea giuglea O societate poate cumpara un calculator de la o persoana fizica iar plata sa se faca cu o chitanta de mana?" Am platit lui X suma de reprezentand plata ... (vezi toată discuția)
Venituri din alte surse denisa_21 denisa_21 Buna ziua, Eu ca persoana juridica, am contracte de prestari servicii intelectuale incadrate la venituri din alte surse. Le retin cei 10% , ii declar si ... (vezi toată discuția)
In ce declaratie se regaseste acum prestatia pe conventie civila? ANDRU55 ANDRU55 Buna seara, Incepand cu luna octombrie 2017 Declaratia 112 nu mai cuprinde segmentul pentru conventiile civile. Cum declar obligatiile fiscale pentru ... (vezi toată discuția)