Buna ziua, am achiziționat un apartament aflat la parterul un bloc si am o curte de 25mp care este îngrădită. Vreau sa stiu daca am voie să schimb sau sa modific acel gard pentru ca prin cel existent se poate trece foarte usor
Pentru analiza si eventual raspusn la obiect este necesar sa comunicati date relevante
In documentul de achizitie bun imobil aveti consemnat si achizitia de curte in suprafata de 25 mp?
Care este statutul terenului din juru imobilului,este privat sau reprezinta domeniu public ?
In contract este specificată acea suprafata de 25mp.. fiecare apartament de la parter are cate o terasa( aceste terase sunt in spatele blocului) . Singura cale de acces la acea suprafata de 25mp este de la mine din apartament.
Si tot terenul este privat. Pe lângă aceste terase care sunt a celor care au apartamentele de la parter mai sunt parcări la care sunt tot private
Taxa anuala garaj
dragv
Detin un garaj de aprox 15 mp (3 x5) situat la o distanta de 3 m fata de una din laturile blocului in care locuiesc, pentru care platesc anual chirie de vreo ... (vezi toată discuția)