avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inlocuire masina in locul de parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inlocuire masina in locul de parcare

Buna ziua,
Detin loc de parcare,dar masina este demontata intr-un garaj,pentru reparatie capitala. Nu am putut face ITP si Asigurare la ea,dar trebuie reinoit contractul de parcare si imi trebuie ITP valabil.
Sotia are contract de comodat,neautentificat la notar, cu tatal ei ptr ca folosim masina acestuia ,pe locul de parcare descris .
Pot merge cu acel contract si celelalte acte la serviciul parcari din incinta Primariei ptr prelungire ?
Sau trebuie sa inchei eu personal un alt act, cu socrul meu,la notariat ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:18, 12 Februarie 2020
Contractul de comodat asupra autoturismului este valabil incheiat sub semnatura privata (fara sa fie autentificat la un notariat), il puteti depune asa cum este sau va puteti prezenta cu el in original la un birou notarial( fara socru, eventual chiar si fara sotie) unde sa cereti aplicarea unei incheieri de data certa - asta daca functionarii de la primarie sunt batuti in cap si vor neaparat sa vada o incheiere a unui birou notarial pe spatele contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala nutzzu nutzzu Buna ziua. Urmeaza sa plec in concediu in Bulgaria cu masina cumnatului meu.As vrea sa stiu daca este necesar sa inchei o procura notariala in acest sens pt a ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ptr. un loc de parcare florincristi florincristi detin un loc de parcare la adp platit, dar am vandut masina si cnf legi se anuleaza contractul incheiat la adp,dar doresc sa inchei un contract de comodat ... (vezi toată discuția)
Autoritatile vor sa imi ia abuziv locul de parcare cranisoiu cranisoiu Am locul de parcare platit de 15 ani. M-am trezit cu o somatie prin care trebuie sa imi mut masina deoarece exista temeiuri temeinice ca este ... (vezi toată discuția)