Buna ziua,
Detin loc de parcare,dar masina este demontata intr-un garaj,pentru reparatie capitala. Nu am putut face ITP si Asigurare la ea,dar trebuie reinoit contractul de parcare si imi trebuie ITP valabil.
Sotia are contract de comodat,neautentificat la notar, cu tatal ei ptr ca folosim masina acestuia ,pe locul de parcare descris .
Pot merge cu acel contract si celelalte acte la serviciul parcari din incinta Primariei ptr prelungire ?
Sau trebuie sa inchei eu personal un alt act, cu socrul meu,la notariat ?
Contractul de comodat asupra autoturismului este valabil incheiat sub semnatura privata (fara sa fie autentificat la un notariat), il puteti depune asa cum este sau va puteti prezenta cu el in original la un birou notarial( fara socru, eventual chiar si fara sotie) unde sa cereti aplicarea unei incheieri de data certa - asta daca functionarii de la primarie sunt batuti in cap si vor neaparat sa vada o incheiere a unui birou notarial pe spatele contractului.
Procura notariala
nutzzu
Buna ziua.
Urmeaza sa plec in concediu in Bulgaria cu masina cumnatului meu.As vrea sa stiu daca este necesar sa inchei o procura notariala in acest sens pt a ... (vezi toată discuția)