avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... procura notariala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

procura notariala

Buna ziua.
Urmeaza sa plec in concediu in Bulgaria cu masina cumnatului meu.As vrea sa stiu daca este necesar sa inchei o procura notariala in acest sens pt a nu avea probleme in vama sau pe teritoriul Bulgariei.Mentionez ca restul documentelor sunt in regula:permis conducere valid, CI valida, certificat innmatriculare valid cu ITP valabil,asigurare(carte verde)valabila. Daca stie cineva cam cat m-ar costa un astfel de act,as fi recunoscator.
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: nutzzu , utilizator 21:22, 16 August 2010
Buna ziua !
Puteti sa incheiati un contract de comodat fara a fi nevoie de un act autentic.
Daca doriti un act autentic, onorariile sunt si in functie de notariatul pe care il alegeti.
Cu stima !
Sa inteleg ca este valabil un contract de comodat incheiat intre mine si cumnatul meu ,datat,semnat de ambele parti dar neautentificat la un notar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire masina in locul de parcare alex61 alex61 Buna ziua, Detin loc de parcare,dar masina este demontata intr-un garaj,pentru reparatie capitala. Nu am putut face ITP si Asigurare la ea,dar trebuie ... (vezi toată discuția)
Procura auto pentru bulgaria! Vicktoras Vicktoras Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa? (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)