avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie handicap

Buna ziua indemnizatia de handicap prevăzute la art. 43 din Legea nr. 448/2006 acordata de primarie se plateste pentru luna in curs sau pentru luna precedenta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alex olteanu , utilizator 18:37, 12 Februarie 2020
Se plătește cu o lună în urmă, adică indemnizația pentru luna ianuarie se plătește în luna februarie.
Cea aferentă lunii februarie, se plătește în luna martie, și tot așa.....
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Dapix, utilizator
Multumesc, persoana cu handicap a decedat pe 19 ianuarie, iar de la primarie ne spune ca indemnizatia pe ianuarie i-a fost platita in ianuarie, cum ma sfatuiti sa procedez?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
alex olteanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile asistentului personal costy_generalu costy_generalu Din data de 01.01.2001 si pana in data de 13.12.2012 am fost angajat ca asistent personal la primarie pt fetita mea (minora) care are un handicap locomotor ... (vezi toată discuția)
Handicap jubak jubak Buna seara. Mama mea la sedinta din 29.11.2016 a obtinut la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap certificatul de incadrare in grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatia de insotitor pentru luna in care a decedat persoana cu handicap? simiuc_gelu simiuc_gelu Dacă persoana cu handicap grav a decedat pe 4 aprilie, se va beneficia de indemnizatie de insotitor pe luna aprilie ( completa, zilnica sau nimic ) ? La ... (vezi toată discuția)