avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucher vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucher vacanță

Buna ziua o intrebare ,sunt asistent personal al fetiței mele Manole Nicolle Claudia in vîrstă de 9 ani cu grad grav de handicap, am drpt la voucher de vacanță,?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 12 Februarie 2020
Da, aveti dreptul la asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi voucher vacanță ManoleRaducu ManoleRaducu Buna ziua am și eu o intrebare, sunt asistent personal al fetiței mele Manole Nicolle Claudia in vîrstă de 9 ani cu grad de handicap grav, am drept la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am 54 ani nu am loc de ... apavaloaie vasile apavaloaie vasile Buna ziua am 54 ani nu am loc de munca si locuiesc cu mama cu virsta de 85 ani bolnava care are o pensie de 1270 lei, am o intrebare, daca pot solicita un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt asistent personal la bunicul meu care are handicap ... Adriana Florica Adriana Florica Bună ziua sunt asistent personal la bunicul meu care are handicap grad 1. Sunt angajată din anul 2018 și de atunci nu mi-am luat concediu nu mi-a fost ... (vezi toată discuția)