avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua sunt asistent personal la bunicul meu care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua sunt asistent personal la bunicul meu care are handicap ...

Bună ziua sunt asistent personal la bunicul meu care are handicap grad 1. Sunt angajată din anul 2018 și de atunci nu mi-am luat concediu nu mi-a fost plătit nu primesc voucher de vacanță nu primesc bonuri de masă sunt încadrată cu salariul minim pe economie cu contractul de muncă de 8 ore pe zi 5 zile pe săptămână. Vă rog frumos să-mi spuneți și mie ce drepturi am. Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Salariul de asistent personal Pocahontas Pocahontas Bună ziua. Din august 2009, eu sunt angajată ca asistent personal al copilului meu cu grad de handicap grav. În luna decembrie am primit concediu de ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Contract durata determinata vasile13 vasile13 Am incheiat un contract pe durata determinata valabil intre 1 aprilie si 30 septembrie ac in meseria de camerista la un hotel de 4 stele din Mamaia ,salar ... (vezi toată discuția)