avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Aloolemie 0.04
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Aloolemie 0.04

In urma cu 2 seri am suflat in etilotest iar acesta a indicat o valoare de 0.04 iar agentul mi-a suspendat permisul pentru 90 de zile si am cerut sa fac analize biologice la sange. Din cate stiam eu, exista o toleranta de pana la 0.15 mg/l alcool pur in aerul respirat de la 1 februarie. Pot face contestatie sa-mi recuperez? Sau mai bine astept rezultatele analizelor?
Nu există și nu a existat vreo toleranță. Așteptați rezultatul analizei. Puteți da test pentru reducere la 30 de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
latka, utilizator
Daca nu depuneti contestatie, nu rezolvati nimic in eventualitatea in care rezultatul este 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.12 permis suspendat? Raluka1985 Raluka1985 Buna ziua, Sotul meu a fost oprit in trafic dupa ce bause un pahar de bere iar la etilotest a iesit alcoolemie 0.12 . Politistul a retinut permisul pentru 90 ... (vezi toată discuția)
Este refuz de prelevare a probelor biologice daca sufli in etilotest? cezarad cezarad Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)
Etilotest 0.27mg/l ContSters435732 ContSters435732 Buna ziua, In data de 23.07.2017 am fost oprit de un echipaj de politie si am fost testat cu etilotestul, rezultand o valoare de 0.27mg/l in aerul expirat. ... (vezi toată discuția)