avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde pot depune o plangere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde pot depune o plangere

Buna ziua, vin si eu la dvs cu o rugaminte.
As vrea sa un o plangere impotriva unui prim procuror care acorda un maxim dezinteres in vederea solutionarii si clasari unui dosar de alcoolemie in vederea returnarii permisului auto.
Acesta nici in zilele de audienta cand aude de mine nu vrea sa stea de vorba.
Imi zice sa astept ca vine prin posta decizia.
Cat mai trebuie sa astept, de o luna astept rezultatele analizelor de sange ( acestea fiind de 0,00mg).

Ajuta ti ma.
Unde si cui ma pot adresa?!

Alte discuții în legătură

Accident auto idkwhy idkwhy In urma cu 6 luni am fost implicat intr-un accident auto , acesta nepetrecandu-se din vina mea (conform expertizei politiei si contra-expertizei) zona nefiind ... (vezi toată discuția)
Urgent Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua cat dureaza pana vine o hartie de clasare al unui dosar in care alcoolemia a iesit 0,00mg in sange? Vreau sa plec din tara. Si procurorul nu a vrut ... (vezi toată discuția)
Raspuns procuror Sorinmarin98 Sorinmarin98 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare. In urma cu o luna, mai exact pe data de 05.01.2020 am fost oprit de catre un echipaj de politie pe raza localitatii ... (vezi toată discuția)