avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plată contribuție pentru pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plată contribuție pentru pensie

Bună ziua,
Am 35 de ani de vechimein câmpul muncii . În această perioadă am avut un an în care nu am fost angajat.
Se pot plăti contribuțiile către stat pentru acea perioadă în modul de a nu pierde, ca vechime, acel an?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:09, 12 Februarie 2020
Vechime în muncă nu se poate cumpăra. Se poate cumpăra stagiu de cotizare, dar numai la timpul viitor, și cu plata lunară a contribuției către stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada inactiva intre doua locuri de munca? legal, cum ma afecteaza? mihneaandrei mihneaandrei Buna ziua In urma cu cativa ani, intre doua locuri de munca am avut putin peste 1 an de inactivitate (deci neplata somaj, sanatate, CAS) in care am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala femei valerius1510 valerius1510 Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca? Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
Buna seara! vă rog mult sa îmi dați o informație, dacă este ... Magda Buda Magda Buda Buna seara! Vă rog mult sa îmi dați o informație, dacă este posibil.. Doresc sa cumpăr vechime in munca pentru perioada 1992-1997, deoarece mi s a ... (vezi toată discuția)