avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract creditare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract creditare societate

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti,contractul de creditare,pentru ca asociatii sa poata imprumuta firma cu bani,se face la fiecare dispozitie de incasare,la fiecare creditare sau ajunge un singur contract iar apoi se fac doar dispozitiile de incasare?Multumesc
Cel mai recent răspuns: manfree , utilizator 14:12, 17 Februarie 2010
Tot legat de contractele de creditare...Este permisa creditarea unui SRL de catre administratorul acesteia, chiar daca administratorul nu este unic asociat (asociatul unic fiind o persoana juridica straina)?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)
Chitanta sau di/dp? AncaUrda AncaUrda Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)
Restituire avans spre decontare rodia rodia Cand se restituie un avans spre decontare neutilizat este obligatoriu sa se taie chitanta sau ajunge numai dispozitia de inacasare? Multumesc! (vezi toată discuția)