avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cc pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cc pentru al doilea copil

Buna ziua! Sunt in al doilea an de concediu de crestere a primului copil,mai exact mai am 11luni pana la terminarea acesteia. Nu de mult am aflat ca am ramas gravida, iar nasterea,daca totul decurge bine se v-a incadra in cele 11luni ramase. In cazul de fata mi se prelungeste concediul pt al 2lea copil? Si daca firma de la care am iesit in concediu nu mai este,si-a vandut licenta la o alta firma si si-a desfintat activitatea, in cazul acesta ce e de facut? Cine imi poate prelungi cc pt al 2lea copil? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc al 2lea copil Dita.Iudita Dita.Iudita Bunaa ziua! De cateva zile astep un raspuns pentru problema mea. Poate e o situatie mai delicata sau nu prea comuna,dar ma gandesc ca nu sunt prima la care ... (vezi toată discuția)
Desfiintare firma - salarii compensatorii - indemnizatie cresterea copilului efuionut efuionut In momentul de fata sunt insarcinata si firma la care lucrez a anuntat ca se va desfinta si va oferi salarii comensatorii angajatiilor in momentul concedierii. ... (vezi toată discuția)
Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)