Buna seara!
Sotul meu impreuna cu un prieten au fost inselati de ca catre o firma de recrutare foarte bine pusa la punct.
ITM.-ul este " mama in mama" cu aceasta firma fantoma.
Sa voi lasa un mail trimis de el catre un post de televiziune pentru a se face cat mai mediatizata aceasta problema
VA ROG SA MA SFATUITI CA PUTEM FACE IN ACEASTA SITUATIE?
"buna ziua!
v-am contactat deoarece am fos tinselat de firma FOCUS INVEST RECRUIMENT fin sibiu.am gasit anuntul pe olx am sunat si m.au programat la Sibiu.anunturile sunt in toate orasele din tara,in diferite domenii si tari.
cand am ajuns la sibiu strada Str eduard bieltz,nr 85b,sibiu,ne.a intampinat um baiat destul de solid(bodyguard)
la aceeasi adresa mai functioneaza o alta firma Print Serv HQ srl(o sa atasez poza cu bonul fiscal)
ne.a preluat o doamnă si a inceput sa e faca contractele se munca inregistrate la itm Sibiu.ne-a promis ca o sa plecăm in 10 zile.dupa semnarea contractelor ne.a cerut banii,a plecat in alta incapere,cand a revenit cu bonurile fiscale,le.a atasat intre foile contractelor.si ne.a luat sa nergem sa facem poze ,pentru legitimatii(la print serv hq srl).
cand am iesit afara si am ajuns la masina am cautat pe net recenzii despre aceasta firma(nu am stiut ce firma este pqna nu am vazut pe contract)
cand am vazut pe net ca au sute de comentarii ca sunt tepari,si foarte multe reclamatii la adresa lor,ne.am dat seama ca am fost inselati.
si ne.am dat seama ca este o excrocherie foarte bine pusa la punct.si din 2017 tot reusesc sa faca asa ceva.imi dau seama ca am.pierdut acesti bani,dar nu as vreq sa mai pateasca si alti oameni asa ceva.
nu ii pot da in judecata deoarece contractele sunt pe Focus invest si bonurile fiscale care am achitat sunt oe alta firma.
va rog frumos,poate reusiti sa ne scapati de acesti nemernici.
am sunat la ei si nu mai raspund.puteti intra pe net si o sa gasiti sute de oameni care au patit asa ceva.nu am gasit macar 1 singura persoana care sa fi plecat cu ei
va multumesc!"
Eu am plecat cu ei in Olanda si am fost foarte multumita , am cunostinte care au mai fost acolo si s-au tinut de cuvant . am citt si eu multe lucruri rele despre ei pe net , dar personal la mine s-au tinut de cuvant