avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Buna ziua am si eu o întrebare nu am carte de munca cum pot sa cotizez lunar sau anual ca să fac vechime pentru pensie menționez faptul că am o pensie de handicap gradu 2 suma de 375 Ron si lucrez ca zilier pot plati pentru cartea de munca dacă nu am lucrat la nici o firma pînă acum va mulțumesc aștept răspunsul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 13 Februarie 2020
"cartea de munca" nu se poate plati ... pentru viitor, puteti incheia un contract de asigurare cu Casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev, major (peste 18 ani), grad de handicap, pensie de invaliditate sery107 sery107 buna ziua. sunt mama unui elev in clasa a XIIa care este incadrat in grad de handicap MEDIU in cuantum de 33.5 ron lunar, fara venit (nu lucreaza). poate ... (vezi toată discuția)
Zilier: vechime in munca a&a a&a Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care a lucrat anterior ca zilier la o alta societate.A adus adeverinta de zilier pentru ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accident rutier AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Am si eu o intrebare . Pentru accident rutier grav din care a rezultat o proteza de sold pe viata , fara a putea folosii piciorul drept la ... (vezi toată discuția)