avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs post

Buna ziua,
Este legala organizarea concursului pentru un post ocupat cu contract de munca pe perioada nedeterminata?Se doreste restructurarea si reorganizarea organizatiei, postul in cauza capatand alt nume dar, munca este practic aceasi.
Multumesc,
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 13 Februarie 2020
In conditiile legii, este posibila organizarea concursului pentru un post ocupat cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

Avand in vedere restructurarea si reorganizarea organizatiei, in opinia mea, nu ar fi trebuit organizat concurs , insa cred ca se doreste ca din organigrama sa nu mai existe acel post ci unul cu alta denumire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie ciudata intoarcere servici dupa concediu de crestere copil miliapopa miliapopa Buna ziua, As vrea sa obtin un punct de vedere legal cu privire la situatia in care ma aflu...Acum 2 ani am nascut, pe postul meu a fost angajata o persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata liminita liminita Lucrez pe un post cu contract de munca incheiat pe perioada determinata si as vrea sa ocup un post vacant in aceeasi unitate cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata ContSters70537 ContSters70537 Buna, Stiti cumva daca in cazul unei institutii publice un CIM incheiat pe perioada determinata poate fi modificat prin act aditional intr-un CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)