avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am trecut noapte in timpul muncii 3 semafoare pe Rosu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am trecut noapte in timpul muncii 3 semafoare pe Rosu

Mă grăbeam la depozit și am trecut 3 semafoare la rând pe Rosu, mă văzut politia, m-au oprit, legitimat, mi-au dat permisul inapoi, și mi-au zis sa aștept o scrisoare acasa,
Ce se poate întâmpla?????
Cel mai recent răspuns: SorinAs30 , utilizator 21:17, 13 Februarie 2020
Suspendare permis si amenda contraventionala.
Sanctiunea pt trecerea pe culoarea rosie a semaforului este intre 580 - 725 lei si suspendarea dreptului de a conduce pt 30 zile. Totusi nu inteleg de ce nu v-au retinut permisul pe loc si sa va elibereze o dovada de circulatie daca spuneti ca i l-ati inmanat in momentul opririi. Oricum ar fi, in termen de 6 luni puteti fi sanctionat pt comiterea acelei contraventii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv politia rutiera - o fapta din cele doua nu exista tescoandreas tescoandreas Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera in aceasta seara. Am fost sanctionat contraventional cu Amenda contraventionala pentru ca am ... (vezi toată discuția)
E rosu sau nu e rosu? marc78 marc78 Buna ziua, Am oprit LA o trecere de pietoni semaforizata si din pozitia in care ma aflam nu mai puteam observa semaforul adresat autovehiculelor dar vedeam ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis rebigam rebigam Buna dimineata, In aceasta seara mi-a fost suspendat permisul pe motiv ca as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului (Bucuresti intersectia ... (vezi toată discuția)