avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trebuie sa fac cerere la comandant ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trebuie sa fac cerere la comandant ?

Buna ziua, am avut un permis Italian, a fost anulat am platit amenzile, si mi-au spus caci dupa 6 luni am dreptul sa aplic din nou la scoala de soferi de la achitarea amenzilor, Este necesar sa fac o cerere la comandant sau pot sa ma duc direct sa ma inscriu?

Alte discuții în legătură

Amenda penala, redobandire permis anulat Constantinov Bogdan Constantinov Bogdan Buna ziua, in data de 22.11.2015 am fost oprit de un echipaj de la politia rutiera si de pistat cu alcolemie, mi-a fost retinut permisul fara drept de ... (vezi toată discuția)
Cum imi redobandesc permisul anulat ? guvy guvy Buna ziua. Sunt nou pe acest forum si va rog sa ma ajutati. In data de 12 mai 2007 am fast implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea corporala ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare penala Adrian_22 Adrian_22 Buna seara! Am si eu nevoie de o lamurire in privinta cu Hotararea. Acum un an si trei luni am condus baut un autoturism (am avut permisul de jumatate de ... (vezi toată discuția)