avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa sau alte beneficii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa sau alte beneficii

Buna ziua,
Speta este următoare: prin CIM pe langa salariu am optat pt un card de combustibil alimentat lunar cu o sumă de bani de către compania. La plecarea mea din firma aveam pe card un anume sold pe care eu nu l_ am consumat. Cardul după o anumită perioadă de timp a fost anulat de către compania pe motivul încetării colaborării cu compania de carburanți.
Eu nu imi mai pot recupera acel sold pe motiv că ei au încercat să i-a legatura cu mine dar nu au avut un nr de contact. Ce pot face eu in aceasta situatie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 16:09, 13 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar o discutie amiabila cu ei ca sa va vireze suma respectiva in alt cont.
Va multumesc pt raspunsul rapid!
Am incercat in nenumarate randuri email peste email destul de formale si politicoase si nimic. Ei susțin una si buna ca toti posesorii de carduri au fost informați mai putin eu , pt ca ni au avut de unde sa ma ia.

Cornel Vasile a scris:

Doar o discutie amiabila cu ei ca sa va vireze suma respectiva in alt cont.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca acei bani va reveneau dvs in conditiile prevazute de c.i.m. sau alte documente la nivel de angajator , puteti:
- sesiza ITM-ul
- promova o actiune in instanta
- apela la mediere.
Categoric da ! Bani au fost virati luna de luna până la încetarea CIM in locul bonurilor de masa. CIM a înceta in mai 2018 iar in noiembrie 2019 cardul a fost anulat in conditiile in care, data de expirare de pe card era 2021.
Va multumesc pt raspunsurile primite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de salariu cu forta crispc crispc Buna ziua, Am avut un incident cu o institutie bancara si nu stiu cum este mai corect sa procedez. Acum aproximativ 1 luna au sosit la sediul firmei unde ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)