avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Colaborare CIP in cadrul unui SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Colaborare CIP in cadrul unui SRL

Buna ziua,
care este modalitatea prin care un cabinet individual de psihologie (PFA ) poate desfasura activitatea intr un spatiu detinut de un SRL , servicii medicale ? Ma puteti ajuta cu un model de colaborare si eventuale conditii de derulare a acestei colaborari ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:02, 14 Februarie 2020
Semnati un contract de inchiriere pentru spatiul in care sa va puteti desfasura activitatea. In rest, serviciile prestate si incasarea tarifului de la client o veti face direct dumneavoastra pe pfa. Daca cazul la ceva amenajari speciale, reparatii si dotari, le puteti face pe pfa cu factura.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de contract pentru un pfa cod caen 9604? Diana67333 Diana67333 Buna ziua , detin un pfa cod caen 9604 , activitate la terti , nu s platitor de tva, - in urma cu ceva timp am gasit un spatiu intr o casa privata ( ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Se poate realiza colaborare intre 2 pfa? nicoleta dalia nicoleta dalia buna, sunt psiholog si as dori sa colaborez cu o colega care practica pe cabinetul propriu psihologia as dori sa stiu care este legea prin care se poate ... (vezi toată discuția)