avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari.

Buna ziua.Detin un apartament in orasul Adjud,jud Vrancea.Mentionez ca de aproximativ trei ani sunt rezident in alta tara unde platesc taxe si utilitati.In toti acesti trei ani am fost obligata sa platesc energia electrica de pe casa scarii si femeia de serviciu.Intrebarea mea este:vi se pare normal sa fiu obligata sa platesc niste servicii pe care eu nu le folosesc.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 13 Februarie 2020
Atat timp cat ati inteles sa achizitionati bun imobil in condominiu,automat va revin drepturi dar si obligatii
Legiuitorul a prevazut obligatia in sarcina proprietarului de bun imobil,ca lunar sa achite cote parti comune indiferent daca apartamentul este sau nu locuit
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018 care guverneaza infiintarea,
organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,drepturi si obligatii proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un proprietar de apartament are voie să scoată o parte din ... Drulea Petru Drulea Petru Un proprietar de apartament are voie să scoată o parte din instalația de aer condiționat pe casa scării de bloc? (vezi toată discuția)
Părți comune - instalare centrală termică proprie Daniel Dmc Daniel Dmc Bună ziua! Recent am achiziționat un apartament care era conectat la rețeaua de termoficare a orașului. Urmează să-mi instalez centrala termica proprie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar ... alex_alex58 alex_alex58 Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar pentru o suma de bani provenita din chirii , pentru plata facturilor ?. Mentionez doar pentru ... (vezi toată discuția)