avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sarcina in cazul persoanelor cu deficienta de vedere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sarcina in cazul persoanelor cu deficienta de vedere

Buna ziua..verisoara mea are ajutor pt deficienta de vedere.acum este insarcinata si ar dori sa stie daca poate beneficia de indemnizatie crestere copil...sau trebuia sa fie angajata?vom merge sa ne interesam si la IJPIS dar vroiam sa stim daca este posibil sa beneficieze?va multumim

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului lucy333 lucy333 Buna ziua, eu sunt studenta in anul I la master si insarcinata in prezent in 3 luni, vroiam sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bebe 2 catalinaciobanu catalinaciobanu Buna ziua, Eu beneficiez in prezent de indemnizatie 85 % pt crestere copil ( am un baietel de 1 an si 9 luni ) si sunt insarcinata in 7 luni. Urmeaza sa nasc ... (vezi toată discuția)