avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acordare compensatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acordare compensatie

Care este instanța competentă material si teritorial, judecatorie sau tribunal, cu privire la.procesul intentat instituției de către un funcționar, proces prin care acesta cere obligarea instituției la plata compensației privind chiria?

Alte discuții în legătură

Exceptia de necompetenta materiala a instantei de contencios administrativ. irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Am deschis o actiune in contencios prin care cer instantei sa oblige in solidar Consiliul local si primaria la plata zilelor de concediu de odihna neefectuat ... (vezi toată discuția)
Cine are competenta materiala- tribunalul sau judecatoria oanaccs oanaccs Speta este urmatoarea: A.L( politist )cheama in judecata institutia publica intrucat i s-a sistat acordarea compensatiei de chirie deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala si teritoriala rolex rolex Cine are competenta de a judeca in prima instanta o somatie de plata introdusa de o societate comerciala impotriva unei primarii cu o valoare de 1,5 miliarde ... (vezi toată discuția)