avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul persianei cu abitatue viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul persianei cu abitatue viagera

Buna ziua.
O persoana cu abitatie viagera consemnata si in Cf ul unui imobil unde traieste trabuie sa plateasca impozitul acesteia daca proorietarul din Cf nu domiciliaza acolo.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:10, 14 Februarie 2020
Impozitul nu il plateste cine sta, ci nudul proprietar.
Buna ziua,
Legal impozitul il plateste PROPRIETARUL.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu abitatie viagera alllydiana alllydiana Buna ziua!Am si eu o intrebare,acum 7 ani am cumparat un apartament cu 3 camere in Ploiesti cu abitatie viagera (proprietarul sa ramana pana moare).De curand ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil Nico Trupoiu Nico Trupoiu Buna seara,sunt intr-o situatie complicata.Am act de vanzare-cumparare pe casa socrilor mei.In acest moment mai traieste doar soacra mea care are ... (vezi toată discuția)
Executare drept de abitatie ContSters139791 ContSters139791 buna ziua am urmatoarea speta , o persoana are nuda proprietate pe un imobil, un tert are drept de abitatie, tertul are un credit la o banca , iar acest ... (vezi toată discuția)