avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recuperare FNUASS - SALARIAT PART-TIME
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recuperare FNUASS - SALARIAT PART-TIME

Buna ziua!
Am urmatoarea speta:
- salariat angajat 2 h/zi (din februarie 2018), functia de baza la alta societate.
- in luna noiembrie 2019 mi-a adus concediu medical (29.11.-30.11. - initial si apoi continuare 01.12.-6.12.). Concediu medical original le-a predat la societatea unde are functia de baza, la locul cu 2 ore copii ale concediilor medicale conform cu originalul semnate de medicul emitent.
- Am pregatit dosarul pentru recuperare sumei de la casa, la depunerea acestuia, am avut surpriza sa-mi ceara adeverinta de la locul unde are functia de baza cu veniturile realizate in ultimele 6 luni/12 luni anterior concediului medical si numar de zile lucrate.

Stiam ca aceasta adeverinta este necesara daca nu are stagiu de cotizare de min. 6 luni, ce aici nu e cazul. Din acest motiv nu mi-au primit dosarul. Am cautat in legislatie, dar nu am gasit nimic. Ma puteti ajuta cu o lamurire? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul salariu Crista84 Crista84 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu calcularea salariului pe luna noiembrie 2018. Am fost in concediu medical cod 01 având probleme cu sarcina in perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu medical absalom34 absalom34 Buna ziua! Un angajat lucreaza la o societate 3 ani pana la data de 12 octombrie 2019. In data de 15 octombrie 2019 se anagajeaza la o alta societate. Din ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare concediu medical rominaduca rominaduca Buna ziua. Imi spuneti va rog ce stagiu de cotizare trebuie sa folosesc ca baza calcul concediu medical? Angajatul este in concediu medical, boala obisnuita, ... (vezi toată discuția)