avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara as avea nevoie de ajutor in urma cu mult timp am vandut un apartament si cu banii respectivi am ridicat o casa in care locuiesc pe pamantul parintilor alaturi de casa lor dar nu am acte pe aceasta tatal a decedat recent daca doamne fereste moare si mama cum se imparte averea intre frati? Imi este frica sa nu se evalueze totul laolalta si sa se imparta egal inclusiv casa mea, casa in care am investit foarte mult, imi este frica sa nu raman pe drumuri
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
Roberto91, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:41, 14 Februarie 2020
Păi fix asta o sa să întâmple.
Din punct de vedere legal, terenul este al părinților, deci și casa construită de dvs este tot proprietatea lor. Ca atare, va fi inclusă în masă succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune elena van geneijgen elena van geneijgen buna seara tuturor! situatia este in felul urmator. neintelegere cu succesiunea dupa tatal nostru. mostenitori: sotia, trei copii si baiatul fratelui nostru. ... (vezi toată discuția)
Impartirea mostenirii typa typa suntem 3 surori,parintii decedati,avem un act de mostenire.Dupa moartea mamei sa facut succesiune iar cele 2 surori au cedat in favoarea mea.Dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)