Buna seara! As avea si eu o intrebare referitor la 6ha teren arabil,convins fiind de catre sotie, am vandut toata aceasta suprafata in decursul a 7 ani de la decesul mamei fiind in anul 2009-04-21! Tatal meu decedand in anul 2016-06-04 iar sotia fiind nedivortat in prezent ulterior parasind domiciliul conjugal, acesta fiind in locuinta parintilor mei, in luna 10-2016,fraierindu-ma de 90% din pretul acestor 6ha arabili! Ce sansa de castig as mai avea cu sotia mea in instanta ca din aceasta diferenta sa mai castig cel putin jumate daca si din acel procentaj de 45% ar putea avea vreun drept! Va multumesc!
Bună seara dl avocat si vă multumesc pentru raspuns, am să incerc să fiu mai explicit! Soția m-a convins cat timp a fost la domiciul conjugal sa vand 6 ha teren arabil iar din banii rezultați a beneficiat doar sotia, acceptandu-i motivele mincinoase cheltuirii acestor bani! As dori să stiu in cadrul divortului dacă îi mai pot impune inapoierea măcar jumate din aproximativ 100.000 Ron valoarea acestor 6 ha! Vă multumesc.