avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren arabil extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren arabil extravilan

Bună dimineața! As mai avea o intrebare referitor la o suprafață de teren arabil extravilan si anume: Mama lui taică-meu din prima căsătorie a mostenit 1 ha de la Bălteanu Marin acesta decedand după 1 an de la nasterea lui taică-meu ulterior recăsătorindu-se a doua oară cu Crăciunoiu Ilie cu care a mai dat nastere la o fată. În prezent Crăciunoiu Ilie si Maria decedați. Taică-meu fiint decedat si el din anul 2016 iar sora lui trăieste! Eu as putea avea vreun drept din acel hectar? Vă mulțumesc mult si zi frumoasă vă doresc
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2021
Balteanu Ghe., utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:30, 3 Mai 2021
Maria fiind bunica? Ati omis sa ziceti, cum nu ziceti daca maria a decedat prima sau dupa barbat-su.
Mosteniti pe bunica pe jumatate cu matusa.
Daca a decedat inainte de ilie, hectarul ala nu mai e intreg, a mostenit si barbat-su 1/4 din el.
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea numelor parintilor in certificatul de nastere(au fost scrise gresit de functionarul de la starea civila) stoicav_72 stoicav_72 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme intalnite in momentul dezbaterii succesiunii unei matusi fara mostenitori. Sa va prezint ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ași vrea lămuriri în ce privește dreptul de moștenitor. ... dynca dynca Bună ziua! Ași vrea lămuriri în ce privește dreptul de moștenitor. Defuncții soț și soție nu au moștenitori. Proprietatea casa + teren sunt ... (vezi toată discuția)