avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Procedură acord de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Procedură acord de mediu

Bună ziua,
o societate comercială se află în procedură de obținere a acordului de mediu pentru o balastieră. Pentru că activitatea este propusă într-un sit Natura 2000, respectiva societate a făcut un studiu de evaluare adecvată în care a prezentat informații diferite față de cele din Planul de management al ariei protejate (aprobat prin Ordin al Ministerului Mediului). Ca să detaliez puțin, studiul de evaluare adecvată e necesar pentru a ilustra dacă activitatea va avea impact asupra unor specii pentru care a fost declarată aria protejată. Autorii studiului afirmă că nu au găsit respectivele specii pe amplasament, deși conform Planului de management (hărți distribuție) speciile sunt prezente pe amplasament.
Poate Agenția de Mediu să accepte studiul în aceste condiții?

Alte discuții în legătură

Evaluare a surselor potentiale de risc Akhenaton81 Akhenaton81 Sucursala electrocentrale Craiova II, a scos la licitatie urmatorul obiect de achizitii: Serviciu de evaluare a surselor potentiale de risc din cadrul SE ... (vezi toată discuția)
Legislatie mediu marmo marmo Buna ziua, Puteti sa imi trimiteti si mie Strategia nationala de protejare a mediului si OMMGA 860/2002 privind aprobarea Procedurii de evaluare a impactului ... (vezi toată discuția)
Proiect pos mediu axa 4 Andrei Keszeg Andrei Keszeg Buna ziua , doua intrebari pentru specialistii in domeniul proiectelor pentru POS Mediu axa 4 : 1 - in ce masura ar fi eligibil un proiect de ... (vezi toată discuția)