avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Proiect POS Mediu axa 4
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Proiect POS Mediu axa 4

Buna ziua ,

doua intrebari pentru specialistii in domeniul proiectelor pentru POS Mediu axa 4 :

1 - in ce masura ar fi eligibil un proiect de monitorizare a unei specii rare din tara pe susnumita axa 4, pe perimetrul Carpatilor orientali si meridionali tinind cont de faptul ca pe aceste areale se gasesc atit arii neprotejate cit si arii protejate , acestea din urma , majoritatea dintre ele , neavind planuri de management elaborate ?

2 - care ar fi eventualele conditii pt. implementarea si eligibilitatea unui proiect de reabilitare si protectie a unei specii rare din tara , in zona unui Parc Natural , tinind cont de faptul ca acesta are un plan de mamagement ( conform site-ului ) dar in acesta specia nu apare ca existenta ( inventariata ) in perimetriul parcului respectiv ?
Mentionez ca specia se poate readuce cu putin ajutor pe cale naturala in perimetrul parcului respectiv prin intermediul unui eventual proiect pe aceasta tema , unde conform literaturii de specialitate aceasta a existat inainte de anii '70 .

Multumesc !

Andrei K.


Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:35, 18 Mai 2011
Cititi la www.posmediu.ro.
Axa prioritara 4 -sector priotectia naturii, o sa vedeti proiecte aprobate, conditii, si mai ales-sediul Autoritatii de management pos mediu, care este lana manastirea Antim, pe strada justitiei.
La fata locului , va puteti documenta, mai bine.
Succes!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate aviz constructie casa in afara parcului natural comana iulian_bucuresti iulian_bucuresti Buna ziua. In urma cumpararii anul trecut a unui teren in comuna Mihai Bravu - jud Giurgiu, inerent, doresc sa construiesc o casa. Motiv pentru care m-am ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- pentru cine, pentru ce si cum? Sov Consulting Sov Consulting Deschid aceasta tema de discutie pentru ca activitatea de intocmire si implementare a proiectelor cu (co-)finantare europeana, strans legata de domeniul ... (vezi toată discuția)