avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Accesul la informatii legate de constructia unui bloc ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Accesul la informatii legate de constructia unui bloc de locuinte

Buna ziua!

As vrea sa stiu daca am dreptul, in calitate de potential cumparator al unui apartament intr-un bloc nou, sa cer dezvoltatorului copii dupa autorizatia de construire, studiu geotehnic, carte tehnica si/sau alte documente. Daca da, exista vreun articol legislativ pe care as putea sa il invoc dezvoltatorului imobilului in momentul cererii acestor acte?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:17, 15 Februarie 2020
Puteti sa vizualizati documentele la serviciul specializat din primarie=serviciul urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele pe care dezvoltatorul imobiliar trebuie sa le puna la dispozitia cumparatorului pentru un imobil nou construit addi68 addi68 Un dezvoltator imobiliar are obligatia de a pune la dispozitia cumparatorului unei locuinte (un apartament intr-un bloc) Cartea tehnica a imobilului, la ... (vezi toată discuția)
Cadastru =intabulare balcon mironela mironela In anul 2007 am cumparat un apartament, la parter. Prin contractul de vanzare cumparare m-am angajat sa intabulez balconul.Vechilul proprietar in anul 2000 a ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul nu vrea să ne dea cartea tehnică a imobilului. de unde putem obține o copie? razvanlupu razvanlupu Buna ziua, Suntem Asoc de Proprietari care in decurs de 2 ani incercam sa obtinem cartea imobilului de la dezvoltator ( dezvoltatorul nu doreste sub nici o ... (vezi toată discuția)