avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actele pe care dezvoltatorul imobiliar trebuie sa le ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actele pe care dezvoltatorul imobiliar trebuie sa le puna la dispozitia cumparatorului pentru un imobil nou construit

Un dezvoltator imobiliar are obligatia de a pune la dispozitia cumparatorului unei locuinte (un apartament intr-un bloc) Cartea tehnica a imobilului, la cererea cumparatorului?
Unde sunt stipulate actele pe care dezvoltatorul imobiliar trebuie sa le puna la dispozitia cumparatorului pentru un imobil nou construit?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 18:09, 11 Octombrie 2016
Daca dezvoltatorul vrea sa vand apartamentele si nu are nimic de ascuns, trebuie sa puna la dispozitie actele solicitate de potentialul cumparator. Acestea pot fi: studiu geotehnic, planse foto cu etapele ridicarii constructiei, planse, releveu, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul la informatii legate de constructia unui bloc de locuinte irinab9 irinab9 Buna ziua! As vrea sa stiu daca am dreptul, in calitate de potential cumparator al unui apartament intr-un bloc nou, sa cer dezvoltatorului copii dupa ... (vezi toată discuția)
Solicitare carte tehnica bloc de catre potential cumparator Alexandra Dr Alexandra Dr Buna ziua, Unul din proprietarii blocului in care locuiesc doreste sa-si vanda apartamentul iar potentialul cumparator a solicitat o copie dupa cartea ... (vezi toată discuția)
Vanzare acoperis ?? bebelush1900 bebelush1900 Am cumparat de curind un apartament. Apartamentul este situat la ultimul etaj si fostul proprietar construise inainte un acoperis (sarpanta) pentru care a ... (vezi toată discuția)