avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie taxi

Buna. Am cumparat doua masini de la o firma taxi, am deshis un PFA, ambele masini au avut autorizatie valabila inca 2 ani, intrebarea mea este daca pot sa continuam cu autorizatiile ambelor masini fara intrerupere? Pot sa primesc acelasi autorizatie mai departe? Masinile au vreo 7-8 ani. De la.metrologia, de la agreere am primit hartiile, numai la primarie o zis ca nu imi da autorizatie pentru ca Masinile au mai mult de 5 ani.. deci pot sa continuam cu autorizatia pe care o avut masinile? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatie taxi pf Carco Carco Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta! VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)
Declaratie de cesiune xntcristina xntcristina Buna ziua ! In anul 2008 m-am inteles cu admin unei SC sa cumpar de la firma respectiva ( are activitate principala transporturi cu taxiuri ) un autoturism ... (vezi toată discuția)
Vanzare la poarta cu pfa ? ContSters485258 ContSters485258 Buna ziua , ma numesc Eniko am 29 de ani am facut un PFA cu cod caen 4799 si 4631 , si vreau va vand prin sate cu masina proprie niste legume si fructe cu ... (vezi toată discuția)