avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare

Buna ziua...in cazul in care prin instanța voi obține sa iau copilul cu mine 2 săptămâni in vacanța și decid ca după doua săptămâni sa numai ma intorc in țara ce se pote întâmpla?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 18:45, 15 Februarie 2020
La momentul de fata am deschis proces prin ordonanța prezidențială pentru pașaport și pentru vacanța deoarece tatăl nu este de-acord cu absolut nimica...și când voi reuși sa iau fata in vacanța avocata mea va deschide dosar pentru stabilirea domiciliul copilului in Anglia...dar vreau sa Menționez ca eu din vacanța nu am de gând sa ma intorc in țara și voi avea un caz deschis pentru stabilirea domiciliului ...vroiam sa știu dacă nu ma intorc după vacanța respectiva cu fata și va începe școala acolo și voi reuși sa dovedesc ca are condiții mult mai bune de creștere in Anglia decât in România pot sa am probleme???si dacă da ce pedeapsa se da in cazurile de genul?
Nu riscați, lăsați vacanta, dacă va mișcați repede cu procesul atunci o luați repede la dumneavoastră, nu pierdeți timpul.
Riscați sa fiți acuzata de răpire și sa trimită fata în tara, o sa va fie greu sa va angajați în UK cu cazier.
Sunt șanse mari sa rezolvați în câteva termene cu ordonanță pe domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu minor 15ani in strainatate Patricia1978 Patricia1978 Buna ziua am și eu o rugăminte la Dvs ma puteți ajuta cu un sfat???baiatul meu de 15 vine in vacanța in August și vrea sa locuiască cu mine in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua trandafirialbastru trandafirialbastru ma numesc Florentina.as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare.Imi pot lua copilul din tara fara procura tatalui???Mentionez ca inca nu ... (vezi toată discuția)
Mama și copilul plecați în italia cu suplinire acord pe o vacanță de 4 zile și nu s-au mai întors. ce e de făcut să-mi pot vedea copilul? MYK272est MYK272est Buna ziua! Am un program de vizitare stabilit de la divort cu preluare a minorului la domiciliul meu 2 weekend-uri pe luna. In urma cu o luna sotia a deschis ... (vezi toată discuția)