avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declarare accident minor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declarare accident minor

Salut. Ieri fiind cu treaba intr-un alt oras, am parcat mașina regulamentar iar un nene pe la 70 de ani intenționând se parcheze in fata mașinii mele mi-a sters bara din fata si vopseaua s-a luat pe o porțiune de vreo 3-4 cm2. Am discutat cu omul si nu am pretins vreo pretenție băneasca de la el. Astăzi am anunțat telefonic politia din orașul respectiv despre incident explicandu-le situatia ca nu au fost daune materiale majore și ca nu am pretenții de despagubire. Credeti ca ma expun vreunui risc ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2020
CatalinIonut1996, utilizator

Alte discuții în legătură

Solutionare dauna rca carpatica - expertiza vopsea mutfushte mutfushte Buna ziua. In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda ... (vezi toată discuția)
Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să obțin anularea obligativității plății unei despăgubiri către o companie de asigurări? Andrei Stirbu72 Andrei Stirbu72 Bună ziua! Vă solicit ajutorul în următoarea problemă: În octombrie 2017, în timp ce mă deplasam cu bicicleta pe o stradă îngustă și cu trafic ... (vezi toată discuția)