avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Targu jiu eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Targu jiu eliberare conditionata

Ma poate ajuta vreun avocat pentru a-l ajuta pe sotul meu sa fie transferat la penitenciarul targu jis pentru a intra in comisia de eliberare la targu jiu.
Tin sa precizez ca are domiciliul in jud Constanta si se afla incarcerat in penitenciarul Poarta alba. Si are o amanare de 10 luni care se va termina in iulie

Alte discuții în legătură

Penitenciar targu jiu Cristeaalina86 Cristeaalina86 PENITENCIAR TARGU JIU BUNA ZIUA MA POATE AJUTA UN AVOCAT DIN TARGU JIU PENTRU O PROBLEMA A SOTULUI MEU CARE ESTE INCARCERAT IN PENITENCIARUL TARGU JIU SI NU I ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la o pedeapsă de 4 ani 10 luni si 20 de zile, cat ... Mariela1 Mariela1 Buna ziua, la o pedeapsă de 4 ani 10 luni si 20 de zile, cat inseamna 2/3 din pedeapsa? Din data de 14 august 2018 soțul meu este arestat. Miercuri a avut ... (vezi toată discuția)
Rapoarte penitenciar melinaR melinaR am o ruda in penitenciar si pe 30 luna ceasta intra in comisia de eliberare problema e ca are 3 rapoarte pe care l ea scos dar din ce imi spune el ca au ramas ... (vezi toată discuția)