avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, la o pedeapsă de 4 ani 10 luni si 20 de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, la o pedeapsă de 4 ani 10 luni si 20 de zile, cat ...

Buna ziua, la o pedeapsă de 4 ani 10 luni si 20 de zile, cat inseamna 2/3 din pedeapsa? Din data de 14 august 2018 soțul meu este arestat. Miercuri a avut instanța pentru eliberare condiționată fiind respinsă ca inadmisibilă... as avea câteva întrebări si as vrea sa ma ajute cineva cu câteva informații... multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 20:03, 4 August 2020
In jur de 1 an si 3 luni. Dar trebuie vazut dosarul pt. a vedea de ce aceasta solutie.
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
Duca Oana, Avocat
2/3 din pedeapsa de 4 ani, 10 luni înseamnă vreo 3 ani și 2 luni...
Soțul dumneavoastră a prestat/ prestează muncă în detenție?
Da, asa e, imi cer scuze, nu stiu ce-am calculat.
Buna seara ... Da cel putin 7 luni cat a stat la penitenciarul de la slobozia a lucrat ... din februarie l-au mutat la poarta albă constanta si nu l-au scos la munca, în ideea in care a depus nenumărate cereri către comandant ...

Alexandra Dogaru a scris:

2/3 din pedeapsa de 4 ani, 10 luni înseamnă vreo 3 ani și 2 luni...
Soțul dumneavoastră a prestat/ prestează muncă în detenție?

Ar trebui analizat dosarul.
Soțul dumneavoastră a formulat cererea de liberare condiționata sau comisia a făcut propunerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati ... (vezi toată discuția)