buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati explicat in mesaj .el are doar 2 ani condamnare conducere fara permis nu cum ati spus dumneavoastra si nu este privat de libertate el lucreaza pentru peniteciear.sau cum se spune in folosul comunitati .va rog dati de raspuns clare pentru eliberare conditionata va multumesc
Pentru a primi răspunsuri clare, trebuie sa formulaţi întrebări clare. Spuneţi-ne ce scrie in hotarârea de condamnare . Are condamnare cu executare ? Liberarea condiţionată se acordă doar celor care îşi ispăşesc pedeapsa în închisoare. Pentru cei cărora li s-a suspendat executarea pedepsei, trebuie să intervină reabilitarea de drept.
Întrebarea dvs. este neclară şi se poate interpreta orice . Cum adică execută muncă pentru penitenciar? Da, cei condamnaţi la inchisoare cu executare pot munci în inchisoare , dar fiind totuşi privaţi de libertate. Sau are un alt regim de detenţie? Regim semideschis, deschis? Îşi desfăşoară munca în afara penitenciarului? Cum este?
da eu am spus destul de clar ca sotul meu este arestat la 2 ani de inchisoare si este deja inchis a facut 7 luni de cand lau arestat . da sotul meu este condamnat si regim semideschis.si hotararea de condamnare este de 2 ani de inchisoare .
Bun, soţul dvs. îşi execută pedeapsa în regim semideschis.
Dar acest aspect nu schimba cu nimic lucrurile. Dacă până în acest moment a executat deja 7 luni, cam peste încă 7 luni poate să facă cerere de liberare condiţionată. Atunci se va împlini fracţia de pedeapsă pe care trebuie să o execute, fiindca , pentru a fi liberat condiţionat trebuie să execute 1 an şi 4 luni. Ori dacă are deja 7 luni executate, mai are doar 7 luni. Din aceste luni se vor dcădea şi zilele muncite .
În acest timp trebuie să se comporte bine în continuare, să muncească şi, poate fi propus pentru liberare condiţionată, dacă va îndeplini toate condiţiile.
Speranta si justitia
melinaR
Am pus acest titlu pentru ca numai atat mai am justitia din tara noastra e ... se stie sa pun intrebarile daca se poate face ceva in ajutorul meu intrebarea ... (vezi toată discuția)
Regim de detentie
letty_2009
buna ziua. As dori daca poate sa ma lamureasca cineva daca la regimul de detentie deschis,o persoana care lucreaza are posibilitatea sa vina acasa sambata si ... (vezi toată discuția)