avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt/însușire bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt/însușire bunuri

Buna seara , astăzi la intrare in supermarket soția a lăsat o plasa in spatiul special amenajat pentru bagaj .Greseala a fost ca a lăsat si portofelul după care a intrat în magazin.In acest timp alta persoana la plecare a încurcat/ furat plasa ca acesta era bagajul meu .Am anuntat paza după 5- 10 minute si am verificat camerele !Momentul in care bărbatul ia si plasa este surprins de camera.
Intrebarea mea este pot posta poza pe un site de socializare cu credinta ca poate il recunoaște cineva sau exista legi care interzice acest lucru? La fata locului am chemat si politia dar fara prea multe rezultate.

Alte discuții în legătură

Verificare rucsac mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Vad ca in anumite supermarket-uri din Romania exista o practica care nu mi se pare a fi cu totul legala. Sa zicem ca intri in supermarket, ... (vezi toată discuția)
Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial ... cris2d2 cris2d2 Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial este acostata de paznic la iesire si somata sa-i arate continutul bagajului (sau este ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)